Ändra plats språk
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Ekologisk Trika

Ekologisk TrikaSom företag säljer vi både rå och färgade tyger. Hela produktions stegen för dessa produkter är certifierade.


Tyg typer

Bland våra stickade tyger har vi suprem, ribana, interlok, futter, stickade handdukar, sänglinne, stickade sammet och pointel ribana kvalititer. Varje tyg har en egen bred och vikt. Tyget är färgad med färger som innehåller låg metall halt och som är miljövänligt. Det är möjligt att producera specialiserade mönster som önskas av våra kunder.


Färger

Det är möjligt att producera ekologisk tyger i alla färger utom optisk vit. Optiska vitmedel innehåller substanser som inte uppfyller de ekologiska färg standarden. Därför är den vita färgen inte tillåten. Den närmaste färgen till vit är vit erhållen av väteperoxid. Utöver detta är det möjligt att producera tyger med färgad garn och mätar tryckta tyger.


Minimum beställningsantal (MOQ))

a. För 100 ekologiska bomullstyger är det 250 kg / per kvalitet och 100 kg / per färg.
b. Om det finns elastan (spandex) i tyget är det 250 kg / per kvalitet och 150 kg / per färg.
c. Om garnet är färgat är det 250 kg / per kvalitet och 150 kg / per färg.
d. För mätar tryäckta tyger är det 1000 meter per lägsta kvalitet variant. Dessutom uppstår det schablon kostnader på mätar tryckta modeller och dessa kostnader måste betalas i förväg.


Leveranstid

a. För raka färger är leveransen mellan 3-4 veckor efter beställning och färg bekräftelsen.
b. För tyger vars garn är färgade, är leveransen mellan 4-5 veckor efter beställning och färg bekräftelsen.
c. För mätar tryckta tyger inklusive schablon utvecklingstidet är leveransen mellan 6-7 veckor efter den offenciella beställning och färg bekräftelsen.


Tyg egenskaper

Om inget annat anges, garantera vi + - 5 krympning på krympning värden, och + - 3 vridning på vridningsvärden för tyger. Den andra specifikationen värden kan anpassas efter kundens önskemål. Tygerna faktureras enligt netto vikt. När du trycker på tyget är det mjukt, vilket skapar långsiktigt hållbarhet och hög hållfasthet.


Förpackning

Tygen lastas med nylon rullar och förpackas i dubbla lager av plast