Ändra plats språk
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Ekologisk Bomullsgarn

Ekologisk BomullsgarnAlla steg av konfektion produktionen börjar med garn. Alla våra garn tillverkas av Egeiska bomull, som är världens näst bästa bomull. Garnet anger kavliteten av produkten som kommer efter och i avsikt att den naturliga ekologisk bomull garnet uppfyller det detta mycket bra.


Produktsortiment!!

OVåra garner som är gjorda av ekologisk bomull, varierar mellan NE 8-1 och 50-1. Vi producerar både stickade och vävda garn. Dessutom kan vi även spinna NE 60-1 garn ibland beroende på bomullets kvalitet.

Det är möjligt för oss att producera openend, kardat och kammat bomullsgarn. Vår lägsta produktionen av openend garn är 8000 kg. Så som för vanligt garn, kan vi också visa Uster test resultat för ekologiskt garn om det efterfrågas av våra kunder.

Förutom vanligt garn, har vi också möjlighet att lämna följande kompletterande spesifikationer.

A. Garn med dubbel tvinding (T.ex. Ne 30-2, Ne 40-3)
B. Melange garn: Detta finns i olika färger. Den lägsta produktionen för Melange garn är 1,5 ton.
C. Garn av bomull som har odlats färgat: Ekologisk garn odlats från bomull i olika färger.
D. Färgat garn: Vi kan producera alla färgade garn. Den lägsta produktionen är 150 kg / per färg.


Förpackning

Alla bomullsgarn är förpackade i kartonger. Ett garn-rulle väger ungefär 2,2 kg. (Detta kan ändras enligt garnets Ne nummer). En kartong innehåller 18 garn-rullar. Så det finns cirka 40 kg av garn per kartong. Om det önskas är det möjligt att sätta ett klistermärke med ditt företagsloggo och företagsnamn på garn-rullen vid förpackningen. Om det önskas är det möjligt att förpacka med pallar.


För belastning;
En 20 FT container innehåller 6550 kg garn
En 40 FT container innehåller 14.500 kg garn
En 40 FT HC container innehåller 17.000 kg garn


Garnet faktureras efter nettovikten. Vi har regelbundna transporter från Izmir varje vecka till hela världen, till 6 olika kontinenter.  


Leveranstid

Lastningen sker inomn 2-3 veckor efter det officiella beställningen. Färgade garnernas lastning sker mellan 3-4 veckor efter den officiella beställningen och färg bekräftelsen. Det är inte nödvändigt att nämna att alla steg är certifierade.