Change site language
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Biologisch Gebreide Stoffen

Biologisch Gebreide StoffenWij verkopen zowel onbewerkte als ook geverfde stof. Alle productiefasen van deze producten zijn ook gecertificeerd.


Stof Assortiment

Als gebreide stof hebben wij Jersey, rib, Interlock, futter, gebreide handdoek, picque, gebreid fluweel en pointelle rib kwaliteiten beschikbaar. Elke stofsoort heeft zijn specifieke breedte en gewicht. Stoffen worden met verfstoffen met lage metaalwaardes en milieuvriendelijke verfstoffen geverfd. Wij kunnen ook speciale constructies op verzoek van onze kopers produceren .


Kleuren

In de produktie van biologisch geteelde stoffen zijn behalve wit alle kleuren mogelijk. Omdat optisch ontkleuringsmiddelen verboden chemische materialen bevatten die niet aan de normen voldoen is witte kleur niet toegestaan. Wij kunnen alleen wit ontkleurd met waterstof perokside produceren. Bovendien is het ook mogelijk stoffen van geverfde garens en all-over print te produceren.


Minimale afnames (MOQ)

a. Voor 100 biologisch geteelde katoenen stoffen 250 kg/kwaliteit en 100 kg/kleur.
b. Indien met elasthan (spandex) ,250 kg/kwaliteit en 150 kg/kleur.
c. Indien van geverfde garen ,250 kg/kwaliteit en 150 kg/kleur.
d. Voor Allover print stoffen Metraj baskýlý is de minimale afname per variant 1000 Meter. Bovendien onstaan voor een ontwerp van een allover print design patron kosten welke contant vooruitbetaald moeten worden.


Termijnen

a. binnen 3-4 weken na order en kleurenbevestiging voor effen kleuren
b. Binnen 4-5 weken na orde en kleurenbevestiging voor garen geverdte stoffen
c. Binnen 6-7 weken na orde en kleurengoedkeuring met inbegrip van de periode voor van de patroonontwikkeling van all over printstoffen .


Stofprestaties

Wij garanderen, indien niet anders vermeld, +/- 5 inkrimping en +/- 3 verdraaingswaardes. Alle andere geschiktheidswaardes kunnen ingesteld worden op afnemers wensen. Stoffen worden gefactureerd op netto gewicht. De stoffen zijn zacht, geschikt voor langdurig gebruik en duurzaam.


Verpakking

Stoffen worden verzonden op nylon rolics, gewikkeld op dubbele laag plastic.