Ändra plats språk
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Organisk Vav

Organisk VavSom Parko, erbjuder vi vävda tyger i olika kvaliteter.


Tyg typer

Bland våra tyger har vi poplin, oxford tyger, gabardin, satin, kanvas och sammet tyger. Vi säljer dessa tyger både råa och färgade. Bland vår produktion har vi randiga, pläd och mätar tryckta tyger i olika vävning kvaliteter. 


Vävda tyger används för både påslakan och sängkläder samt normala produkter. Därför kan bredden växla mellan 150 cm och 290 cm. 


Färger

Det är möjligt att producera ekologisk tyger i alla färger för utom optisk vit. Optiska vitmedel innehåller substanser som inte uppfyller de ekologiska färg standarden. Därför är den vita färgen inte tillåten. Den närmaste färgen till vit är vit erhållen av väteperoxid. Utöver detta är det möjligt att producera tyger med färgad garn och mätar tryckta tyger.


Minimum beställninsantal och leveranstid

Minimum antalet för vävda tyger är 2500 meter per kvalitet och 1000 meter per färg. Leveranstid för vävda tyger är 6-7 veckor efter bekräftelse av beställningen och färgen. .


Tyg egenskaper

Om inget annat anges, garantera vi + - 5 krympning på krympning värden, och + - 3 vridning på vridningsvärden för tyger. Den andra specifikationen värden kan anpassas efter kundens önskemål. Tygerna faktureras enligt netto vikt. När du trycker på tyget är det mjukt, vilket skapar långsiktigt hållbarhet och hög hållfasthet. 


Förpackning

Tygen lastas med nylon rullar och förpackas i dubbla lager av plast.