Ändra plats språk
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Ekologiska Klader

Ekologiska Klader
Klicka här för ett fotogalleri med vissa stilar vi hade producerat den senaste tiden.
Vi har en mycket stor kollektion av färdiga kläder. Dessa är följande:


- T-shirts 100 ekologisk bomull, blandning av ekologisk bomull och lykra. För T-shirts ger vi mycket bra priser
- Sweatshirts Kapuschong, hel och halv dragkedjan, rund hals
- Sport-kläder: Jogging-kläder, topp och kläder för joga, produkter för liknande idrottsaktiviteter.
- Pyjamas och underkläder
- Barn och babies kläder: Haklappar, overaller, t-shirt, shorts
- Polo T-Shirts :Polo T-shirts för män och kvinnor av 100 ekologisk bomull eller Bambu
- Skjortor: Randig, en färg, pläd, skjortor för män- kvinnor och barn
- Enkel vävda byxor och jackor .
- Enkel underkläderkollektion: Slip trosor, armlös under tröjor, mäns boxershorts (produceras av poplin eller jersey)
- Hemtextil:Påslakan och sängkläder. Det finns vanligen 2 st kudde örngott, 1 st påslakan, 1 st lakan i varje set. Det är också möjligt att producera dessa produkter separat i stället för en set.


Vårt företag har förmågan att leverera hög kvalitetsstandard som den ekologiska marknaden yrkar. Vi tjänar åt både företag som beställer för säsongen eller ger enstaka order.


Colours

It is possible to make all colours in organic cotton products. Only optical white colour is not possible. Instead of covering this we are making peroxide bleached garments .


Färger

Det är möjligt att producera ekologisk kläder i alla färger förutom optisk vit. Optiska vitmedel innehåller substanser som inte uppfyller de ekologiska färg standarden. Därför är den vita färgen inte tillåten. Den närmaste färgen till vit är vit erhållen av väteperoxid. Utöver detta är det möjligt att producera tyger med färgad garn och mätar tryckta tyger.


Tryck och broderier

I motsats till vad många tror, är det möjligt att både trycka och lägga broderier på ekologiska produkter. Och naturligtvis ger vi certifikater även för dessa produkter.
Ekologiska trycker måste antingen ha vatten eller vatten-baserad överföring. Våra tryck-produkter är G.O.T.S. certifierade.


För broderier, vi har inga gränser. Alla tekniker i broderier kan även användas vid produktion av ekologiska produkter.
Oavsett om det gäller tryck eller broderier, vänligen informera oss följande:


a.
Loggan av trycket eller broderiet
b. Logo storlek
c. Den önskade broderier tekniken
d. Färg för tryck och broderier
e. Hur dessa bör placeras


Låt oss sköta resten


Leveranstid och minumum beställnings antal

Trikåvaror kommer att levereras mellan 7-8 veckor efter beställningen och färg bekräftelsen. Om vi får färg informationen ca 2 veckor innan beställningen kan vi snabbt arbeta och få bekräftelse. För färg arbetet kan du skicka panton färgkod eller tyg prover.
För att ge detaljerad information; efter beställningen behöver vi: 3-4 veckor att hämta tyget, 1-2 veckor att skicka prover innan produktion och för att få bekräftelse, 3-4 veckor för produktions bekräftelse.


För stickade produkter är vårt minsta beställnings antal 1000 st., 500 st per färg.
För vävda produkter levererar vi 9-10 veckor efter beställningen och färg bekräftelsen. Om vi får färg informationen ca 2 veckor innan beställningen kan vi snabbt arbeta och få bekräftelse. För färg arbetet kan du skicka panton färgkod eller tyg prover.


För att ge detaljerad information; efter beställningen behöver vi: 5-6 veckor att hämta tyget, 1-2 veckor att skicka prover innan produktion och för att få bekräftelse, 3-4 veckor för produktions bekräftelse.För vävda produkter är vårt minsta beställnings antal 1000 st., 500 st per färg. Om det finns produkter av samma tyg kan minska antalet.


Produktutveckling och prov

För proto prov för en beställning, för kropp uppsättningsprover och för tester före produktionen kräver vi ingen betalning. Prov proseduren är följande
a. Vi ber våra kunder att skicka modell mallar eller mallar av liknande modeller.
b. Så fort vi fått detta informerar vi om priset prices.
c. Om vi kommer överens om priset, producerar vi proto prover av dessa modeller.
d. Om vi tar emot beställningar av dessa modeller, producerar vi en kropp set.
e. Dom det önskas en försäljningsmodel i mitten av säsongen, vilket också är möjligt att producera för oss, kommer dessa faktureras 3 gånger mer av den överenskomna priset.


Certifikat och kvalitetskontroll

Hela förfarandet i vårt konfektion, allt från bomull till slut produkten certificieras. Dessa kontroller utförs av Control Union (tidigare känd som Skal) i enlighet med G.OT.S. standard. Kvalitetskontrollet utförs i enlighet med ISO 9001 och AQL standarder. Inom företaget har vi våra oberoende kvalitet kontrollörer som utför de nödvändiga kontrollerna av styckning, sömnad och förpackning av produkter. Dessutom har vi metalldetektorer för barn och babis kläder.