Skift Sproget
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Okologisk Trikotagestof

Okologisk TrikotagestofSom firma sælger vi både rå og farvet stof. Hele proceduren for disse produkter er certificerede.

Stof udvalg
Blandt vores trikotage udvalg findes der supreme, ribana, interlok, futter, trikotage håndklæder, sengetæpper, trikotage velour og pointel ribana kvalititerne. Hvert stof har sin egen brede og vægt. Stoffet bliver farvet med farver der indeholder en lille andel metal og som er miljø venligt. Det er muligt at fremstille speciale konstruktioner ønsket af vores kunder.


Farver

 muligt at producere økologisk stof i alle farver, pånær optisk hvid. De optiske blegemidler indeholder elementer der ikke lever op til den økologiske farve standart, derfor er den hvide farve ikke tilladt. Den nærmeste farve er hvid der er blegnet med Hydrogen Peroxid. Foruden dette er det muligt at producere stoffer hvis garn er farvet eller med meter print.


Minimum Bestillings Antal (MOQ)

a. For økologisk bomulds stof 250 kg/per kvalitet og 100 kg/per farve.
b. Hvis der er eslathan (spandex) i stoffet 250 kg/per kvalitet og 150 kg/per farve.
c. Hvis garnet er farvet 250 kg/per kvalitet og 150 kg/per farve.
d.For stof med meter mønster, er det 1000 meter per minimum kvalitets variant. Desuden opstår der skabelons udgifter form meter mønstret stof, disse udgifter skal betales på forhånd.


Terminer

a. For ensfarvet stof er leveringen mellem 3-4 uger efter bestilling og farve konfirmation.
b. For stof hvis garn er farvet, er leveringen mellem 4-5 uger efter bestilling og farve konfirmation.
c. Form meter møntret stof, er leveringen mellem 6-7 uger efter bestilling og farve konfirmation, dette er inklusiv perioden for skabningen af skabelonen.


Stof Performancer

Med mindre andet er nævnt, garantere vi + - 5 krympning vedrørende krympnings værdierne, og + - 3 vedrørende drejnings værdierne. De andre spesifikations værdier kan reguleres alt efter kundernes ønsker. Stoffet bliver faktureret per. netto vægt. Stoffets touching er blødt, hvilket resulterer i langtidsholdbart og blødt stoffer.


Emballering

Stoffet rulles på nylon ruller og bliver emballeret i dobbelt lag plastik, og transporteres således.