Ändra plats språk
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

OM PARKOTEXTILE

Vem är vi?
Vi är ett företag med säte i Izmir, Turkiet. Turkiet är i dag ledande på världsmarknaden för ekologisk odling av bomull och produktion av ekologisk bomull produkter. 70 av världens ekologisk bomull behov odlas i Turkiet. Parko Textil företaget är känt för sin snabb produktion och leverans av sin hög kvalitets ekologisk bomull produkter. Vårt företag är i staden Izmir. Izmir är en hamnstad och från denna port lämnar fartyg som åker till 6 kontinenter varje vecka. Dessutom är Izmir en center för ekologisk bomull produktion i Turkiet.

Vad erbjuder vi?

Kort sagt erbjuder vi färdiga kläder producerat av ekologisk garn, ekologisk tyg och ekologisk bomull. Vi har ett stort sortiment av färdiga kläder, för män, kvinnor och barn kollektioner samt babis kolleksioner. Inom dennasortiment finns det färdiga kläder, t-shirts, sweatshirts, handdukar, badrockar och lätt vävda produkter. Alla dessa produkter är certifierade och upphåller den höga kvalitetsnivån som marknaden kräver. Som företag tjänar vi åt både företag som beställer för säsongen eller ger enstaka order.

För att köpa ekologiska produkter behöver du inte veta ekologi i detalj. Vi är mer än villiga att hjälpa våra kunder i alla frågor, och svara på alla dina frågor. Vi vägledar våra kunder med alla våra erfarenheter och kunskaper. Alla de långsiktiga avtal vi har i dag, började med små beställningar, men har nu i dag, var sin egen framgångsberättelse. Vi hoppas att även ni kommer att utnyttja våra erfarenheter, njuta av att samarbeta med oss och samtidigt skydda naturen och våra barns framtid.


Miljövänlig

Parko Textil grundades 1999 av två idealistiska textil ingenjörer, och sedan dess har hög kvalitet och skydda naturen varit vår största ändemål. Därför använder vi endast produkter producerat av ekologiskt bomull.

Ekologisk bomull har alltid varit miljövänlig. När bomull odlas och skördas, kommer den först att utsättas för en skörd rotation, vilket innebär att det inte kommer att odlas samma produkt på samma område i 3 år i rad. Så jorden håller sig alltid rik och bördig. När skörden plockas, aktar man sig att inte skada bomull växten. Vid färgning används det färger som innehåller låg metall halt. Dessutom kontrolleras alla produkter vid alla stegen av produktionen och allt är mycket tydligt.


Vi har alltid varit ledande på marknaden.

Vi anser att inget det vi gör är tillräckligt. Vi gör allt för att utveckla oss själva och följer de senaste utvecklingarna på den ekologiska marknaden. Sedan kombinerar vi detta och presenterar det till våra kunder föratt utveckla sina produkter. Således är våra kunder är alltid ett steg före sina konkurrenter i marknaden. För att ge ett exempel, producera vi ekologisk bomull / bambu blandade produkter. Ett annat exempel är att vi säljer naturligt färgade bomullsgarn. Snart kommer vi att börja sälja ekologisk bomull produkter med Fair Trade certifikat. Följ med oss för nyheter.

Våra Certifikater
De vanligaste frågan ni måste ställa (vanligtvis den första frågan) på ekologiska marknaden är "hur kan vi vara säkra på att dina produkter är verkligen ekologiska?". Svaret på denna fråga, som skrämmer alla, är egentligen mycket enkelt .. Alla produkter och skeden är kontrollerad av ett stort företag som heter Control Union. (Denna företag är tidigare känd som SKAL). All skede av vår produktion kontrolleras oberoende av Control Union. Våra kunder kommer att få separata licenser för varje etapp. Från och med år 2007, alla textil-företag G.O.T.S. (Global Organik Textile Standarts). Som ett resultat av denna förening kommer alla certifikat föreningar tillämpa samma standard, och dessa standarder kommer att tillämpas i alla länder. Till exempel, C.U. dokumentet som ni kommer att få av vårt företag enligt G.O.T.S, kommer att kunna omvandlas till Soil Association Certifikat som är giltigt i England.