Change site language
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Organische Geweven Stof

Organische Geweven StofAls Parko bieden wij verschillende kwaliteiten geweven stoffen aan.


Stofsoorten

In onze stoffencollectie hebben wij o.a popeline, Oxford stoffen, gabardines, satijnen, canvas en velourstoffen ter beschikking. Wij verkopen deze stoffen zowel ruw als ook geverfd. Daarnaast produceren we ook gestreepte, geruite en all-over geprinte stoffen.
Geweven stoffen worden zowel voor normale goederen als ook voor bedhoesen en lakens gebruikt. En de breedtes kunnen daarom tussen 150 cm en 290 cm varieren.


Kleuren

In de produktie van biologisch geteelde stoffen zijn behalve wit alle kleuren mogelijk. Omdat optisch ontkleuringsmiddelen verboden chemische materialen bevatten die niet aan de normen voldoen is witte kleur niet toegestaan. Wij kunnen alleen wit ontkleurd met waterstof perokside produceren. Bovendien is het ook mogelijk stoffen van geverfde garens en all-over print te produceren.


Minimale afnames en leveringen

Voor geweven stoffen is de minimale bestelling 2500 meter per kwaliteit en 1000 meter per kleur. Termijn voor geweven stoffen is 6-7 weken na kleur confirmatie en officiele bestelling.


Stofprestaties

Wij garanderen, indien niet anders vermeld, +/- 5 inkrimping en +/- 3 verdraaingswaardes. Alle andere geschiktheidswaardes kunnen ingesteld worden op afnemers wensen. Stoffen worden gefactureerd op netto gewicht. De stoffen zijn zacht, geschikt voor langdurig gebruik en duurzaam.


Verpakking

Stoffen worden verzonden op nylon rolics, gewikkeld op dubbele laag plastic.