Skift Sproget
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Organisk Vaevet Stof

Organisk Vaevet StofSom Parko yder vi vævede stof i forskellige kvaliteter.


Stof typer.

Blandt vores stof typer er det muligt at finde poplin, Oxford-stof, gabardin, satin, kanvas og velour.Vi sælger disse stoffer både rå og farvet. Der findes stribede, skotskternet, og meter mønstret stof i forskellige vævnings kvaliteter, blandt vore produktion. 


Det vævede stof bliver brugt til både sengetøj, som til normale produkter, derfor kan deres bredder skifte mellem 150 cm og 290 cm.


Farver

Det er muligt at producere økologisk stof i alle farver, pånær optisk hvid. De optiske blegemidler indeholder elementer der ikke lever op til den økologiske farve standart, derfor er den hvide farve ikke tilladt. Den nærmeste farve er hvid der er blegnet med Hydrogen Peroxid. Foruden dette er det muligt at producere stof hvis garn er farvet, eller stof med meter print.


Minimum Bestillings Antal og Terminer

Woven fabrics has minimums of 2500 meters/quality and 1000 meters/colour.
Terminerne for vævet stof er 6-7 uger efter konfirmationen af bestillingen og farver. 


Stof Performancer

Med mindre andet er nævnt, garantere vi + - 5 krympning vedrørende krympnings værdierne, og + - 3 vedrørende drejnings værdierne. 
De andre specifikations værdier kan reguleres alt efter kundernes ønsker. Stoffet bliver faktureret per. netto vægt. Stoffets touching er blødt, hvilket resulterer i langtidsholdbart og blødet stof.


Emballering

Stoffet rulles på nylon ruller og bliver emballeret i dobbelt lag plastik, og transporteres således.