Change site language
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Biologisch Geteelde Kleding

Biologisch Geteelde Kleding
Klik hier voor een fotogalerij van enkele stijlen hadden we onlangs geproduceerd.
Wij hebben een zeer uitgebreide kleding collectie. Deze zijn:


T-Shirts
:100 biologisch geteelde katoen, biologisch geteelde katoen lycra materiaal mix. Wij zijn in staat zeer voordelige tshirt prijzen aan te bieden.
Sweatshirts:Met kapuchon, deelbaar en niet deelbare ritsen, rondhals
Sportkleding: outfits, trainingsbroek en vest voor yoga, sportkleding voor vergelijkbare activiteiten.
Pijama's en Nachtkleding
Kind- en Babykleding:doekjes, babypakjes, tshirts, shorts
Polo Tshirts:100 biologisch geteeld katoen of bambu dames en heren Poloshirts
Blouses/overhemden:gestreept, uni, geruit heren, dames en kinderhemden
Basicg geweven pantalons en jackets
Basic onderkledingcollectie:slip, onderhemd, heren boxers (popeline of Jersey stoffen)
Huishoudtekstiel: Lakens en hoeslaken set. Een set bestaat 2 kussenovertrekken, 1 laken en 1 hoeslaken. Deze produkten kunnen zowel als set als ook apart geproduceerd worden.


Onze firma is in staat de hoge kwaliteitseisen van de markt te beantwoorden. Wij kunnen bedrijven met korte termijn bestellingen en op sezioen basis bedienen


Kleuren

Behalve optisch wit is het mogelijk alle kleuren biologisch geteelde kleding te produceren. . Omdat optisch ontkleuringsmiddelen verboden chemische materialen bevatten die niet aan de normen voldoen is witte kleur niet toegestaan. Wij kunnen alleen wit ontkleurd met waterstof perokside produceren. Bovendien is het ook mogelijk stoffen van geverfde garens en all-over print te produceren .


Uw eigen etiket

Wij als Parko kunnen uw etiketten, logos voor u laten voorbereiden en op uw produkten gebruiken. Daarnaast kunnen we ook gewenste prijsetiketten, karton etiketten en desgelijke accesoires voor u ontwerpen en op de produkten gebruiken. Turkije is wat betreft nevenartikelen een van de meest ontwikkelde landen, wij hebben wat dit betreft bijna geen beperkingen.


Verpakking en Borduring

Het is mogelijk borduursels enafdrukken op biologische produkten toe te passen. En vanzelfsprekend worden deze ook biologisch gecertificeerd.
Op biologische produkten moet de afdruk van inkt met waterbasis of wel water gebasseerde transfer afdrukken zijn. Onze afgedrukte goederen zijn G.O.T.S gecertificeerd


Bij boorduurwerk hebben we geen limieten. Elk gekende techniek in bordur kan ook toegepast worden op biologische produkten produktie.
Geborduurd of afgedrukt, u hoeft ons alleen:
a. afdruk of bordur logo
b. logo afmeting
c. gewenste afdruk/bordur techniek
d. kleuren informatie voor afdruk of bordur
e. de plaatsing van deze mee te delen.

Voor de rest kunt u het aan ons overlaten.


Termijnen en Minimale afnames

Bij gebreide goederen kunnen wij na officiele bestelling en kleur confirmatie binen 7-8 weken goederen leveren. Voor kleur confirmaties kunnen wij de kleuren, te ontvangen 2 weken voor de officiele bestelling, snel uitwerken en laten confirmeren. Voor de kleuren kunt u de pantone referentie nr of wel een stuk stof toesturen.

Om nog meer gedetailleerd te zijn : hebben wij na officiele bestelling 3-4 weken voor de stof, 1-2 weken voor produktie monsters toezending en confirmatie en 3-4 weken voor produktie confirmatie nodig..

Bij gebreide goederen is onze minimale afname 1000 stuks per model en 500 stuks per kleur.
Bij geweven goederen kunnen wij de goederen binnen 9-10 weken na officiele bestelling en kleurconfirmatie leveren. Voor kleur confirmaties kunnen wij de kleuren, te ontvangen 2 weken voor de officiele bestelling, deze snel uitwerken en laten confirmeren. Voor de kleuren kunt u de pantone referentie nr of wel een stuk stof toesturen.

Om nog meer gedetailleerd te zijn : hebben wij na officiele bestelling 5-6 weken voor de stof, 1-2 weken voor produktie monsters toezending en confirmatie en 3-4 weken voor produktie confirmatie nodig..

Bij geweven goederen onze minimale afname 1000 stuks per model en 500 stuks per kleur. Voor kleuren die voor meerdere modellen worden gebruikt kunnen deze aantallen verlaagd worden .


Produkt ontwerp en moster

Wij vragen geen kosten voor prototype monsters, matenset monsters en produktie monsters. Procedure voor de monsters is als volgt:

a. Wij vragen eerst de modelvorm of vergelijkbare vormen van onze kopers
b. Na deze te hebben geven we eerst de prijs calculatie
c. Indien we met prijs akkord gaan bereiden we prototypes voor.
d. Indien we bestelling krijgen voor het model bereiden we de matenset voor
e. Indien tijdens het seizoen vertegenwoordigersmonsters wordt aangevraagd worden deze monsters onze kopers 3x toeberekend .


Certificaat en kwaliteitskontrole

Alle fasen van katoen tot en met eindprodukt van onze kledingproduktie worden gecertificeerd. Deze kontroles zijn in overeenstemming met de G.O.T.S normen en worden door Control Union (voormalige SKAL) uitgevoerd..

Voor de kwaliteitskontrole worden de controles binnen de ISO 9001 standaardnormen en in overeenstemming met AQL standaardnormen uitgevoerd. Onze eigen onafhankelijke kontroleurs voeren de nodige kontroles uit tijdens en na de produktie. Wij hebben daarnaast ook metaaldetectors voor kind- en babyartikelen .