Skift Sproget
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Okologisk Toj

Okologisk Toj
Klik her for et galleri af nogle stilarter vi havde produceret for nylig.
Vi har en meget stor kolleksiyon af færdigsyet tøj. Disse er: 


- T-shirts : 100 økologisk bomuld, blanding af økologisk bomuld og lykra. Angående T-shirts har vi særlige gode priser.
- Sweatshirts :Med hætte, hel og halv lynlås, rund krave
- Sports Wear: Jogging sæt, over og underdele for yoga, produkter for lignende sports aktiviteter.
- Pyjamas og natkjoler
- Pyjamas og natkjoler :  Hagesmækker, overalls, t-shirts, shorts
- Polo T-shirts : Herre og dame Polo T-shirts produceret af 100 økologisk bomuld eller bambu stof
- Skjorter : Stribede, ensfarvet, skotskternet, Herre – dame og børne skjorter
- Simpelt vævede bukser og jakker
- Simpelt undertøjs kollektion : Slip trusser, undertrøjer uden ærmer, herre bokser shorts (produceret af poplin eller jerseystof)
- Hus Tekstil : Lagen og sengetøjs sæt. Der findes som regel 2 hovedpude betræk, 1 lagen, 1 dyne betræk i hvert sæt. Det er også muligt at producere disse produkter separat i stedet for sæt. 


Vores firma har mulighed for at levere den høje kvalitets standard, som er ønsket på det økologiske marked. Vi yder service til firmaer der både bestiller for sæsonen og engangs bestillinger.  


Farver

Det er muligt at producere økologisk stof i alle farver, pånær optisk hvid. De optiske blegemidler indeholder elementer der ikke lever op til den økologiske farve standart, derfor er den hvide farve ikke tilladt. Den nærmeste farve er hvid der er blegnet med Hydrogen Peroxid. Foruden dette er det muligt at producere stoffer hvis garn er farvet eller med meter print.


Jeres etiket

Vi kan putte jeres etiket på alle varerne. Tyrkiet er et meget udviklet land vedrørende dette emne, derfor er det muligt for os at få produceret jeres etiketter, prismærker, poser og lignende tilbehør for jer, og putte dem på jeres varer. 


Print og Broderi

I modsætning af hvad mange tror, er det muligt både at printe og lave broderi på de økologiske produkter. Og selvfølgelig er der certifikat for dette. Økologisk print skal være enten vand-baseret eller vand baseret transfer. Vores printede produktere har G.O.T.S. certifikat. 

 
Vedrørende broderi har vi ingen grænser. Alt teknik indenfor broderi, kan bruges indendor produktionen af økologiske produkter.


Uanset om det gælder print eller broderi, informer os


a.
logo af print eller broderi
b. Logo størrelsen
c. Den ønskede broderi teknik
d. Farver for print og broderi
e. Hvor disse skal placeres


Overlad resten til os


Minimum Bestillings Antal og Terminer

Trikotage produkter bliver leveret mellem 7-8 uger efter bestilling og farve konfirmation. For farve konfirmation, kan vi med farve informationen der kommer 2 uger før bestillingen, hurtigt udarbejde farven og få konfirmation. For farve arbejdet kan i sende pantonefarve koden eller stof prøver.


For at give detaljeret information efter bestillingen har vi brug for : 3-4 uger for at bringe stoffet, 1-2 uger for at sende prøver før produktionen og for konfirmation, 3-4 uger for produktions konfirmationen.For de vævede produkter er leverings tiden 9-10 uger efter bestilling og farve konfirmationen. For farve konfirmation, kan vi med farve informationen der kommer 2 uger før bestillingen, hurtigt udarbejde farven og få konfirmation. For farve arbejdet kan i sende pantonefarve koden eller stof prøver. 


For at give detaljeret information efter bestillingen har vi brug for : 5-6 uger for at bringe stoffet, 1-2 uger for at sende prøver før produktionen og for konfirmation, 3-4 uger for produktions konfirmationen.For de vævede produkter er vores minimum bestillings antal 1000 stk. per model og 500 stk. per farve. Hvis der er produkter af det samme stof, kan dette antal nedsættes.


Produkt udvikling og prøver

For proto prøven for en bestilling, forlanger vi ingen betaling for størrelses sæt prøverne ej heller for prøverne før produktionen. Prøve proceduren er som følgende
a. Vi beder vores kunder om at sende os model skabelonerne, eller lignende skabeloner af modellerne.
b. Lige så snart vi haar modtaget disse, informerer vi prisen.
c. Hvis vi bliver enige om prisen, producerer vi proto prøver for disse modeller.
d. Hvis vi modtager bestillinger for disse modeller, producerer vi størrelses sættene.
e. Hvis der ønskes sælger modeller midt på sæsonen, hvilket også er muligt at producere for os, bliver disse faktureret 3 gange den aftalte pris. 


Certifikat og kvalitets kontrol

Hele proceduren for vores færdigsyede tøj produkter er certificieret, lige fra bomulden til det færdigtsyede produkt. Denne kontrol bliver udført af Control Union (tidligere kendt som Skal) i overensstemmelse med G.OT.S. standarden.Kvalitets kontrollen bliver udført i følge Iso 9001 standarden, og i overensstemmelse med AQL standarden. Indenfor firmaet har vi vores uafhængige kvalitets kontrøllere som udfører de nødvendige kontrol vedrørende klipning, syning og emballering af produkterne. Desuden har vi metal detektorer for børne- og babytøj.