Change site language
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Biologsiche Katoen Garen

Biologsiche Katoen GarenIn kledingproductie begint het allemaal met garen. Al onze garens is van het tweede beste wereldskwaliteit Egeïsche katoen geproduceerd. De garens bepalen de algemene kwaliteit van de navolgende producten en de biologisch geteelde katoenen garens vervullen deze plicht vanwege hun natuurlijke samenstelling.


Onze Producten assortiment!

Onze garens, gemaakt van biologisch geteelde katoen, variëren tussen Ne 8-1 en Ne 50-1. Wij hebben gebreid en geweven garenproductie beschikbaar. Volgens de kwaliteit van het katoen van dat specifieke seizoen kunnen wij soms het garen Ne 60-1 spinnen.

Wij kunnen openend, gekamd en gekaard biologisch geteelde katoenen garen fabriceren. Bij openend garen is onze minimale produktie 8000 kg. Zowel bij normale garen als ook bie biologische garen kunnen wij onze kopers op aanvraag de Uster Test resultaten voorleggen.

Naast normale garen kunnen ook garens in volgende karakteristieken aangeboden worden:.


A.
Veelvoudige bindgaren (Bijvoorbeeld Ne 30-2 , Ne 40-3)
B. Melange garen :Dit is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben voor deze melange garens een minimale afname van 1.5 ton.
C. Garen van gekleurd geteelde katoen: Verschillende kleuren biologisch geteelde katoen garen
D. Geverfde garen: Wij kunnen van alle kleuren garen produceren. Minimale afname voor deze productie is 150 kg/kleur.


Verpakking

Alle soorten katoenen garen worden in dozen geleverd. Het Gewicht van een garenspoel is ongeveer 2,2 kg. (Dit kan verschillen vanwege de NE nummer van de garen.). In een doos worden 18 spoelen verpakt wat ongeveer 40 kg garen per doos betekent. Tijdens het verpakken kan op wens in de spoel uw logo of een sticker met uw firma naam voorzien worden. Op wens is verpakking op palet ook mogelijk.

Levering:

In een 20 FT container wordt 6,550 kg garen verladen.
In een 40 FT container wordt 14,000 kg garen verladen.
In een 40 FT Hc container wordt 17,000 kg garen verladen.

Garen worden voor het netto gewicht gefactureerd. Er zijn wekelijks regelmatige verschepingen naar 6 continenten vanuit Izmir. Daarnaast kunnen verzendingen naar Europa ook met Vrachtwagens verwerkelijkt worden .  


Termijnen

Uitlevering kan vanaf officiele bestellingsdatum binnen 2-3 weken verwerkelijkt worden. De uitlevering van geverft garen geschiedt binnen 3-4 weken na officiele bestelling en kleurbevestiging. Het is onnodig hier te melden dat alle fasen gecertificeerd zijn.