Skift Sproget
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

Okologisk Bomuldsgarn

Okologisk BomuldsgarnAlle stadierne i færdigsyet tøj branchen begynder med garnet. Alt vores garn bliver fremstillet af den Ægæiske bomuld, som er verdens anden bedste bomuld. Garnet specificere kavliteten af stoffet, og med hensigt til deres natur, lever økologisk bomuld mere end op til dette.


Produkt udvalg !

Vores garn som bliver fremstillet af økologisk bomuld, varierer mellem Ne 8-1 og Ne 50-1. Vi producerer både trikotage og vævnings garn. Alt i følge kvaliteten af sæsonens bomuld høst, er det nogen gange muligt at spinde Ne 60-1 garn.

Det er muligt for os at producere opened, kæmmet bomuld og kartet garn. Vores minimum produktion for opened garn er 8000 kg. Ligeledes som almindeligt garn, er det alt efter vores kunders ønsker, også muligt for os at vise Uster Test resultaterne for økologisk garn. 

Pånær almindeligt garn, har vi også muligheden for at yde de nedennævnte ekstra spesifikationer.

A. Garn med double tvinding (Fx Ne 30-2, Ne 40-3)
B. Melange garn : Produceres i forskellige farver. Minimum produktion for melange garn er ca. 1,5 ton. 
C. Garn af bomuld der bliver dyrket farvet : Økologisk garn der bliver dyrket af bomuld og forskellige farver.
D. Farvet garn : Vi kan producere alt garn farvet. For denne produktion er minimum bestilling 150 kg/per farve.


Emballering

Alt bomulds garn bliver emballeret i kartonner. En garn-trisse vejer cirka 2,2 kg. (Dette kan skifte alt efter garnets Ne nummer). Der kommer 18 trisser i en karton, således er der cirka 40 kg garn i hver karton. Alt i følge jeres ønske, er det muligt at putte en sticker med jeres firma logo og firma navn på trisserne. Og alt i følge jeres ønske, er det også muligt at emballere på paletter.


Ekspedition;
Der kan lades 6.550 kg garn i en 20 FT container
Der kan lades 14.500 kg garn i en 40 FT container
Der kan lades 17.000 kg garn i en 40 FT Hc container


Garnet gbliver faktureret efter netto vægten. Vi har regelmæssige skibsladninger fra Izmir hver uge til hele verdenen, til de 6 forskellige verdensdele.  


Terminer

Ladning tager sted mellem 2-3 uger efter den formelle bestilling. For farvet garn tager ladningen sted mellem 3-4 uger efter den formelle bestilling og farve konfirmationen. Det er ikke nødvendigt at nævne at alle procedurerne er certificerede.