Change site language
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

OVER PARKO

Wie Zijn Wij?
We zijn gevestigd in Izmir / Turkije. Turkije is momenteel de wereldleider in biologisch katoen plantage en de produktie van biologisch geteelde katoenen produkten. 70 van de totale behoefte van de wereld van biologisch geteelde katoen wordt door Turkije geleverd.
Parko textiel is beroemd met zijn kwalitatieve, goedkope,en snel geproduceerde biologisch katoenen producten. Ons bedrijf is gevestigd in de stad Izmir. Izmir is een havenstad en wekelijks zeilen schepen naar alle 6 continenten. Verder is Izmir het centrum van biologisch katoenen productie in Turkije

Wat Bieden Wij?

Wij verkopen biologisch geteelde katoenen garen, stoffen en kledingen .We hebben voor mannen,vrouwen, kinderen en baby uitgebreide kledingcollecties waaronder begrepen ,-shirt's,sweatshirts,handdoeken, badjassen, eenvoudig geweven producten..Al deze producten zijn gecertificeerd en zijn in overeenstemming met de hoge markt kwaliteitseisen. Wij kunnen bestellingen per seizoen of op korte leveringstermijnen aanbieden.


U hoeft geen gedetaileerde biologische kennis te hebben om biologsiche spullen te kopen.We zijn hier voor onze klanten en zijn bereid alle hulp te verlenen en vragen te beantwoorden.Wij zullen met onze ervaring,onze klanten de weg wijzen. Alle tot nu toe verkregen contracten op lange termijn zijn klein begonnen en hebben zich hedendaags omgezet in succesverhalen.
Wij hopen dat u ook van onze ervaringen zult profiteren, tevreden zult zijn om met ons te werken en met uw bijdrage tot het milieu en de toekomst van uw kinderen.

Milieu vriendelijk

Parko textiel werd in 1999 gevestigd door twee idealist textielingenieurs en sindsdien is hoogstaande en milieubescherming ons hoofddoel wat ook de reden is dat is wij slechts en allen maar producten hebben die van biologisch geteelde katoen worden gemaakt.

Biologisch geteelde katoen helpt het milieu al vanaf het begin. Tijdens het kweken en telen van katoen wordt eerst de oogst geroteerd wat betekent dat er geen aanplanting op het zelfde gebied is voor de opeenvolgende 3 jaar. Zo blijft het grond altijd rijk en produktief. Er wordt opgepast dat de plant geen schade oploopt tijdens het plukken . Tijdens het verven wordt verfmateriaal met lage metaal waardes gebruikt. Niettemin is het mogelijk alle produktiefases te controleren en is alles transparant.

Is altijd leidinggevend op de Markt en presteert prominent

Wij zijn nooit tevreden met wat we doen.We proberen ons zelf steeds verder te ontwikkelen,en volgen constant de nieuwste biologische ontwikkelingen. Wij brengen deze gegevens dan bij elkaar,en leggen het onze kopers voor om de waarde van hun produkten te verhogen. Daarom zijn onze kopers een stap voor hun concurrenten. Als voorbeeld ,we kunnen momenteel biologisch geteelde katoen / bambu mix produceren. Een andere voorbeeld is onze garenverkoop van naturlijk geverfde katoen.

Onze Certificaten
Meeste gestelde vraag op de biologische markt ( ofwel de eerste vraag ) is " Hoe kan ik weten of deze producten ook werkelijk bio zijn". Het antwoord van deze schrikbarende vraag is eigenlijk heel simpel.Al deze producten en tijdens de productie worden ze gecontroleerd door een grote bedrijf dat Control Union genoemd wordt. ( Voormalige SKAL ). We worden door Control Union op een onafhankelijke wijze gecontroleerd. Voor elke productie,word aan onze klanten door deze bedrijf een certificaat gegeven. In 2007 zijn alle textielbedrijven G.O.T.S ( Global Organik Textile Standarts ) . Door middel van deze hereniging worden door alle certificeringsinstanties dezelfde standaarden toegepast welke in alle landen geldig zijn.
Om een voorbeeld te geven; een C.U certificaat van ons bedrijf kan omgezet worden in Soil Association Certificaat welke in Engeland geldig is.