Skift Sproget
EN
FR
GR
IT
ESP
NL
RU
POR
DAN
SW

OM PARKOTEXTILE

Hvem er vi.
Vi er et firma etableret i Izmir, Tyrkiet. Tyrkiet er i dag lederen på verdens markedet for dyrkning af økologisk bomuld og produktionen af økologisk bomulds produkter. 70 af verdens forbrug af økologisk bomuld bliver dyrket i Tyrkiet. Parko firmaet er kendt for sin hurtige produktion og levering af sine højkvalitets økologisk bomulds produkter. Vores firma er i byen Izmir. Izmir er en havneby og fra denne havn er der skibe til alle 6 verdensdele hver uge. Desuden er Izmir centrum for økologisk bomulds produktionen i Tyrkiet.

Hvad yder vi?

Kort sagt yder vi færdigsyet tøj produceret af økologisk garn, økologisk stof og økologisk bomuld. Vi har et stort udvalg af færdigsyet tøj, fra herre-, dame- og børne kolleksioner, til baby kolleksioner. Indenfor dette udvalg findes der færdigsyet tøj, t-shirts, sweatshirts, håndklæder, badekåber og let vævede produkter. Alle produkterne er certificerede og lever op til den høje standard som markedet kræver. Som firma producerer vi både sæson produkter, og hvis nødvendigt hurtige engangs bestillinger.

For at købe økologiske produkter er det ikke nødvendigt at have detaljeret viden om økologi. Vi er mere end parate til at hjælpe vores kunder vedrørende alle emner, og besvare alle jeres spørgsmål. Vi ledsager disse kunder med al vores erfaring og viden om markedet. Alle de langvarige kontrakter vi har idag, begyndte med små bestillinger men har nu idag, hver især sin egen succes historie. Vi håber, at i også vil tage fordel af vores erfaring, og nyde både at samarbejde med os, samtidig med at beskytte naturen og vores børns fremtid.


Miljø Venlig

Parko blev etableret i 1999 af to idealistiske miljø ingeniører, og siden da har deres formål været høj kvalitet og at beskytte naturen, det er årsagen til at vi kun benytter økologisk bomuld.

Økologisk bomuld har altid været miljø venlig. Når bomulden bliver dyrket og høstet, er der en høst turnus, det vil sige at der ikke blive dyrket det samme produkt på markerne i en 3-års periode. Således holder jorden sig altid rig og frugtbar. Mens høsten, bliver produkterne samlet uden at skade bomulds planten. Farvningen bliver lavet med farve elementer der indeholder en minimal andel metal. Desuden er alle produktions stadierne af alle vores produkter, kontrolleret fra start til sidst, alt er meget klart.


Vi har altid opnået de “første actions” og at blive lederen på markedet.

Vi finder intet af det vi laver tilstrækkeligt. Vi gør alt for at udvikle os, og følge de sidste udviklinger angående det økologiske marked. Derefter kombinerer vi dette, og yder det til vores kunder for at udvikle deres produkter. Således er vores kunder altid et skridt foran på det konkurrende marked. For at give et eksempel; det er nu muligt for os at producere blandet økologisk bomuld/bambus produkter, et andet eksempel er , vi sælger naturligt farvet bomulds garn. Snart vil vores salg af Økologisk Bomulds produkter med Fair Trade certifikat begynde. Følg os for alternative nyheder.

Vores Certifikater
Det oftest stillede spørgsmål man skal stille (som regel det første spørgsmål) på det økologiske marked er “hvordan kan vi være sikker på at jeres produkter hvirkelig er økologiske?”. Svaret til dette spørgsmål, som skræmmer alle, er egentligt meget simpelt.. Alle produkterne og deres stadier bliver inspekteret af en stor virksomhed som hedder Control Union. (Denne virksomhed er tidligere kendt som Skal). Alle vores produktions stadier bliver uafhængigt inspekteret af Control Union. Vores kunder får særskilte certifikater for hver stadie. Fra 2007 har alle tekstil firmaerne G.O.T.S. (Global Organik Textile Standarts). Som resultatet af denne forening, har alle certifikat foreningerne den samme standart, og disse standarder gælder i alle lande. For eksempel, C.U. dokumentet som vores firma vil få med tak til G.O.T.S. stanfarden, kan forvandles til Soil Associations Certifikatet som er gyldigt i England.